Thursday, March 31, 2011

| masa yang berlalu |


Sedar tak sedar weiyh .

Masok dah bulan april .

kejap je kan mase berlalu

Tinggal sebulan je lagi aku nk habiskan diploma ni.

Macam tak terasa je 6 sem ni da nak habis rupenye.

Kepada mama. Maaflah.

Sem ni mmg betol betol pakai dwet banyak.

Nak bwat projek lagi. Beli kayu2 tu .

mula mula along pon ingat murah.

Sebab kayu an . skali. Hah hamek ko . 10kaki 40rggit.

Tu baru kayu . belom cat & finishing finishing yg laen lagi tu .

Nak mintak dwet kt mama pon segan je kadang kadang .

Taw mama nak gune dwet jugak . tapi along nak bwat cane.

Tepakse gak mintak nak bwat projek tu .

Hopefully, semua bejalan dengan lancer la sampai akhir sem nie.

Then aku akan melangkah ke dunia baru plak.

Dunia degree plak. 4sure lagi banyak cabaran nye.

Sesungguhnye, diploma ni banyak mengajar aku erti hidop yang sebenar.

Cane kite nak hadapi orang orang yang ade disekeliling kite .

Wish all the best 4 all. Salam. Semoga success selalu

3 comments:

  1. congrate ! meh lah nyibuk budak scol punye blog (:

    ReplyDelete
  2. amy> hehe ape yg gud hah
    nadiah> hahaha . tu kire promosi ke cne?? =p

    ReplyDelete